Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd

De soorten verbinding met klep en leidingen

Tijd vrijgeven: 2020-06-08 10:00:36  Hits: 19

In het laatste artikel hebben we de aansluiting van klep en buis geïntroduceerd:   Flensverbinding , eigenlijk zijn er ook andere soorten afsluiters en pijpen zoals lasaansluiting, wafer aansluiting, schroefdraad aansluiting, adereindhuls aansluiting etc. Vandaag zal de klep en leiding aansluitingen verder besproken worden, mocht je interesse hebben lees dan verder!

 

Flensverbinding

Flensverbinding   is de meest gebruikte verbindingstype klep aangesloten op pijpleiding of apparatuur. Het is een afneembare verbindingsmethode waarbij flens, pakking en bout worden gecombineerd als een volledige instelling van de afdichtingsstructuur. Alsjeblieft zie   HIER   voor de gedetailleerde informatie.

 

Lasverbinding

Lasverbinding verwijst naar het kleplichaam met een lasgroef en het leidingsysteem verbonden door lassen. API 600, ASME B 16.34 en andere normen bepalen de lasgroef. De   het formulier   van lasgroef is als volgt:

20200414232918caaeb6285d0a4dd3b9f3ac332ddbce35.jpg

Lasverbindingen tussen kleppen en pijpleidingen kunnen worden onderverdeeld in stomplasverbindingen (BW) en moflasverbindingen (SW). Stomplasverbinding (BW) kan worden gebruikt voor alle maten, druk en werkomstandigheden bij hoge temperaturen, moflasverbinding (SW) is over het algemeen geschikt voor kleppen met minder dan DN50.

 

Wafelverbinding

Wafelverbinding een type verbinding waarbij de buisflenzen aan beide zijden van de klep aan de zijkant van het leidingsysteem zijn vastgeschroefd.

2.jpg

Schroefdraadverbinding

Schroefdraadverbinding verwijst naar de verbinding van de interne of externe schroefdraad van het kleplichaam met de buis.

3.png

Adereindhuls aansluiting

Het kleplichaam met klemmen is door middel van een ferrule verbonden met het leidingsysteem.

4.jpg

Decho biedt een grote verscheidenheid aan buisflenzen in koolstofstaal, roestvrij staal en nikkellegeringen. We kunnen ook speciale flenzen leveren zoals   lange lasnekflens , speciaal materiaalverzoek en   hoog rendement buisflenzen . Meer stalen flens- en buisbehoeften, bel ons nu of mail ons

voorgaand: Hoe werden de hogedrukkoolstofvez...

volgende: Een korte introductie van 6005 en...