Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd

Anti-vingerafdrukcoating op roestvrij staal

Tijd vrijgeven: 2020-06-15 10:01:49  Hits: 19

Anti-vingerafdruk roestvrij staal verwijst naar het roestvrij staal bedekt met een transparante kleurloze of lichtgele nano-metaal polymeer composiet coating, die stevig samen met het roestvrijstalen oppervlak na droging een transparante stevige beschermende film coting vormt. Vingerafdrukbestendig proces is ontstaan ​​in Japan om te voldoen aan de behoeften van de productie van huishoudelijke apparaten, het verhoogt het uiterlijk van metalen platen en voorkomt dat mensen het oppervlak van deze platen aanraken om vingerafdrukken, olie, zweet, stof enzovoort achter te laten om glans te verliezen .


Antivingerafdrukbehandeling is niet dat de vingerafdruk niet op het oppervlak van het roestvrij staal wordt gedrukt, maar het vingerafdrukspoor is lichter dan gewoon roestvrij staal en relatief gemakkelijk te hanteren en zal geen vlekken blijven. Over het algemeen wordt het verkregen na het slijpen, tekenen, polijsten, spiegelen, titanium / koperen beplating en andere bewerkingen voor de roestvrijstalen plaat   en spoel.

Het effect van vingerafdrukken is afhankelijk van de dikte van de coating. Hoe dikker de coating, hoe beter het anti-vingerafdrukeffect van roestvrij staal. Maar een te dikke coating zal een oranje dermatoïde korrel vormen in het roestvrijstalen oppervlak die het uiterlijk beïnvloedt. Over het algemeen geldt: hoe groter de oppervlaktespanning, hoe gemakkelijker het is om aan andere objecten te hechten, behandeling tegen vingerafdrukken is om de spanning van het metalen oppervlak door de coating te verminderen. De composietcoating is 1-10 micron dik en bevat siliciumdioxide, wat de oorspronkelijke reflectiviteit en hoge verstrooiingseigenschappen van roestvrij staal kan veranderen.


De voordelen van anti-vingerafdrukverwerking

20200406214510d125e30d468d4a3894cb31581464b7e9.jpg

Goed uiterlijk: roestvrij staal met anti-vingerafdruk is super bestendig tegen vingerafdrukken en anti-vervuilingsprestaties. Vingerafdrukken, stof en andere vervuilende stoffen zijn niet eenvoudig vast te houden. Roestvrij staal met een beter oppervlak dan gewone metalen coating, dat de metalen structuur goed behoudt, de levensduur van meubels verlengt en routineonderhoud vermindert.

Hoge hardheid: Deze anti-vingerafdrukken hydrofobe coating heeft een zeer goede hardheid, die het metalen oppervlak kan beschermen, niet gemakkelijk krassen, afbladderen en geel worden.

Uitstekend antiroestvermogen: roestvrij staal zonder vingerafdrukken heeft uitstekende antiroestprestaties, kan effectief de erosie van buitenaf voorkomen, waardoor de levensduur van het huishoudelijk apparaat aanzienlijk wordt verlengd.

 

Vingerafdrukvrij   roestvrije stalen plaat   is veel gebruikt in liften, veiligheidsdeuren, auto-interieurs, hoteldecoratie, huishoudelijke apparaten, ruimtevaartapparatuur, medische apparatuur, verlichting, meubels enzovoort. Uit de test bleek dat er een groot verschil was tussen het anti-vingerafdrukgedeelte en het niet-anti-vingerafdrukgedeelte in de bescherming tegen dezelfde externe besmetting voor dezelfde roestvrijstalen platen / plaat en de eerdere gebruikstijd is veel langer dan de laatste.



voorgaand: Een korte introductie van 6005 en...

volgende: 10 veelgestelde vragen bij het la...